Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Etched glass

Terug naar alle signfolies

Bent u op zoek naar etched glass van hoogwaardige kwaliteit? In het assortiment van Pixia uit Utrecht vindt u etched glass folie van ons eigen merk of van onze leverancierspartners Veilish en Kemika. Dankzij het uitgebreide en vernieuwende aanbod, vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij voorzien u graag van de perfecte oplossing voor het toepassen van printbaar etched glass folie. Ontdek het uitgebreide assortiment en bestel het ideale product met de juiste eigenschappen voor uw situatie.

Restyle uw ruimte op een duurzame manier met etched glass

Etched glass folie is een creatieve en duurzame manier voor het creëren van privacy voor ruimtes met transparante scheidingswanden, bijvoorbeeld in uw kantoor of in een winkel. Via onze online groothandel bestelt u hoogwaardige interieurfolie tegen scherpe prijzen voor een kostenbesparende en duurzame styling van uw ruimte. Creëer eenvoudig een luxe en exclusieve uitstraling met folie van ons eigen merk, van Kemika of luxe folie van Veilish. Dit product kan permanent toegepast worden, maar is ook verkrijgbaar in een verwijderbare variant. Bekijk voor een goed beeld van de mogelijkheden of voor meer inspiratie hoe anderen onze producten hebben toegepast, bijvoorbeeld onze praktische anti-graffiti lamineerfolie.

Geniet van een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding

Bestel etched glass folie met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding via onze groothandel voor innovatieve printmedia, lamineer- of interieurfolie. Geniet van topservice en ons aanbod aan A-merken. Log in met uw account om onze aantrekkelijke prijzen te bekijken en om eenvoudig uw bestelling te voltooien. Neem bij vragen contact op met onze locatie in Utrecht zodat wij u gericht verder kunnen helpen. Stuur een e-mail naar [email protected], vul het contactformulier in of bel ons via +31 (0) 30 – 303 99 00.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux