Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Magneetmedia

Op onze website vindt u verschillende producten geschikt voor magneetmedia. Magneetmedia is een toepassing waarin gebruik wordt gemaakt van magnetisch films. Pixia uit Utrecht biedt u hierin een divers en ruim assortiment aan, geschikt voor u als printbedrijf en/of plakspecialist. Op onze webshop vindt u de beste producten voor elke campagne.

Een ruim assortiment aan films te gebruiken voor magneetmedia

In deze categorie vindt u een ruim aanbod aan zelfklevend magneetfolie van diverse fabrikanten. Deze films zijn te installeren op diverse ondergronden. Dit materiaal wordt het meeste gebruikt voor ontwerpen voor op de auto. Daarnaast hebben deze producten diverse specificaties, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende doeleinden. Naast de zelfklevende magneetfolie kunt u ook bij ons terecht voor andere zelfklevende materialen, waaronder zelfklevende pvc. De prijzen worden zichtbaar nadat u heeft ingelogd. Voor het installeren van onze folie, adviseren wij u om ook onze applicatietape aan te schaffen. Hierdoor wordt het plakken gemakkelijker.

Neem contact op alvorens het plaatsen van een bestelling

De medewerkers van Pixia geven u graag informatie en passend advies over de toepassing magneetmedia alvorens u een bestelling plaatst. Hiervoor kunt u deelnemen aan onze masterclass of door contact op te nemen met onze locatie in Utrecht. Dit kan telefonisch via +31 (0) 30 – 303 99 00 of een e-mail te sturen naar info@pixia.nl. Het is ook mogelijk om u gegevens achter te laten. Wij nemen dan contact met u op.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux