Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Bodaq interieurfolie

Het merk Bodaq biedt een uitgebreide collectie interieurfolie voor het restylen van onder andere meubels, wanden, keukens, badkamers, toonbanken of bureaus. Bestel via de online groothandel Pixia uit Utrecht de milieuvriendelijke renovatiefolie van onze partner Bodaq voor een snelle en voordelige verandering van sfeer en design van uw woon- of bedrijfsruimte. Transformeer ondergronden naar opvallende eyecatchers met een luxe uitstraling. Kies uit het meest uitgebreide aanbod aan structuren en patronen met interieurfolie van Bodaq.

Restyle uw woning, kantoor of winkel met Bodaq interieurfolie

Bent u niet tevreden over de huidige uitstraling van uw woon- of bedrijfsruimte? Renovatiefolie van Bodaq is een kostenbesparende en duurzame manier voor een compleet nieuwe uitstraling van bijvoorbeeld meubels, deuren, een aanrecht of een toonbank. De renovatiefolie is door Bodaq geproduceerd zonder vluchtige organische stoffen en gevaarlijke chemicaliën. U verwerkt de vlek- en vochtbestendige interieurfolie van Bodaq op gladde ondergronden als hout, rvs, MDF, aluminium en kunststof, maar ook op trespa en HPL. Creëer met hoogwaardig renovatiefolie van Bodaq een luxe uitstraling voor een fractie van de kosten in vergelijking met traditionele renovatiematerialen. Bekijk hoe anderen onze producten toepassen voor meer inspiratie. Bekijk ons aanbod aan andere A-merken, zoals 3M ClearView folie.

Bestel interieurfolie voor uw gewenste uitstraling

Creëer elke gewenste sfeer met renovatiefolie van Bodaq. Ontdek de voordelen en bestel nu uw favoriete patronen of structuren voor een creatieve en voordelige restyling van uw bedrijfs- of woonruimte. Maak een account aan voor een soepele en zorgeloze bestelling bij onze online groothandel uit Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met ons ervaren team. Stuur een e- mail naar info@pixia.nl of bel ons via +31 (0) 30 – 303 99 00. Wij vertellen u bijvoorbeeld graag meer over ons innovatieve assortiment aan one-way-visionfolie of zelfklevende magneetfolie.

image sample book 2

Bodaq® Interior Films APZ Natural Surface

PF300-APZ

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films CP Basic

PF300-CP

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films DM Basic

PF300-DM

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films DM Basic

PF300-DM-1

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films HD Stone & Marble

PF300-HD

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films HS Basic

PF300-HS

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films LM Basic

PF300-LM

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films LS Basic

PF300-LS

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films NS Natural Surface

PF300-NS

Renovatie

image sample book 2

Bodaq® Interior Films NS Stone Marble

PF300-NS-1

Renovatie

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux