Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Signfolie

Pixia biedt u een ruim aanbod signfolie aan van diverse merken. Deze folie is speciaal gemaakt voor signmaking, carwrapping, maar ook voor interieurprojecten. Naast signfolie biedt ons bedrijf uit Utrecht nog meer producten aan geschikt voor bedrijven gespecialiseerd in printmedia. Wij zijn dé leverancier als het gaat om signfolie, maar ook lamineer- en interieurfolies.

Dé beste leverancier op het gebied van signfolie

Als leverancier bieden wij u een ruim aanbod van onder meer signfolie. Naast deze signfolie vindt u ook andere folies, waaronder ook interieurfolie van Bodaq. Dankzij dit brede assortiment kunnen wij de beste sigfolie aanbieden geschikt voor uw designopdracht. Deze folie kunt toepassen op diverse manieren, zoals:

  • Appliceren
  • Folie etched
  • Krijtbord
  • Spiegelfolie
  • Sticker bubbelvrij
  • Sticker promotioneel
  • Sticker raam promotioneel
  • Whiteboard

Deze folie is geschikt voor het renoveren onder meer meubels

Als leverancier in signfolie, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit het hoogwaardige aanbod, waaronder etched glass folie. Daarnaast vindt u ook LG renovatiefolie. Deze folie is zo ontworpen dat hij geschikt is voor het renoveren van meubels, keukens, maar ook voor wanden. Daarnaast is deze signfolie enorm flexibel wat ervoor zorgt dat deze makkelijk aan te brengen is. Zo krijgen de objecten die u behandelt met deze folie een luxe uitstraling.

Vraag onze medewerkers voor passend advies alvorens u een bestelling plaatst

Als leverancier geven wij u graag passend advies over signfolie, maar ook over onze andere producten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door het contactenformulier in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00 of te e-mailen naar info@pixia.nl. Het is ook mogelijk om eerst wat inspiratie op te doen. Naast deze opties bieden wij ook zelfklevende magneetfolie aan.

opaque-blockout
transparant
transparant
transparant
transparant
transparant
foto9 Veilish black
foto13 Veilish grey B
Veilish-stone-grey

Veilish Stone Grey

Zelfklevende grijze vitrage (beprintbaar) - verwijderbaar

PP3833
Folie_Etched

Folie etched

L (m) B (mm) 1370
4
Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux