Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Gaatjesfolie

Wilt u gaatjesfolie kopen van hoogwaardige kwaliteit? In het online assortiment van Pixia uit Utrecht vindt u geperforeerd folie van ons eigen merk en van Control-Vision. Met gaatjesfolie creëert u eenvoudig een langdurige of tijdelijke promotie op winkeletalages van glas, terwijl u het zicht naar buiten behoudt. Ontdek het assortiment en vind geperforeerd folie met de juiste eigenschappen voor het beste resultaat. Wij adviseren u graag over de verschillen in folie en helpen u bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Verschillende innovatieve varianten van gaatjesfolie

Met gaatjesfolie brengt u bijvoorbeeld een langdurige of een tijdelijke promotie aan op de buitenzijde van het glas van uw winkel of bedrijfspand, maar het is ook toe te passen op een voertuig. Geperforeerd folie beschikt over one way vision, wat inhoudt dat u het zicht naar buiten behoudt. In ons assortiment vindt u diverse varianten van gaatjesfolie voor verschillende doeleinden. Weet u niet welke film het beste geschikt is voor uw doel? Als ervaren leverancier van interieur-, lamineer- en magneetfolie adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het leveren van akoestische panelen.

Ontdek het aanbod en plaats uw bestelling

Bestel gaatjesfolie eenvoudig via onze webshop. Als klant bent u echt koning bij ons, dus wij voorzien u van de best mogelijke service. Heeft u een vraag over dit product of over ons volledige assortiment uit Utrecht? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0) 30 – 303 99 00. U kunt ons ook bereiken via [email protected].

opaque-blockout

Control-Vision 40

Geperforeerde one-way-vision tot 1 jaar

PP4631
One_Way_Vision

One way vision

Sticker_Raam_Permanent

Sticker raam promotioneel

opaque-blockout

Control-Vision GreenMe 30

One-Way-Vision tot 3 jaar

PP3430-1370/50
Glasfolie_Permanent

Glasfolie permanent

One_Way_Vision

One way vision

L (m) 50 B (mm) 1370
opaque-blockout

Control-Vision Pro 40

One-Way-Vision tot 3 jaar

PP6615
Glasfolie_Permanent

Glasfolie permanent

One_Way_Vision

One way vision

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux