Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

One way vision folie

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

One way vision folie is een enorm populair middel om objecten mee te decoreren. Pixia uit Utrecht biedt als distributeur van grootformaat printmedia, lamineer- en interieurfolies een ruim assortiment aan van deze folie. Deze folie is ideaal voor de toepassingen waar wel naar buiten, maar niet naar binnen kan worden gekeken. Daarnaast heeft u als afnemer toegang tot een uitgebreid, innovatief aanbod van producten zoals deze raamfolie. Ook kunt gebruik maken van kostenbesparingen op diverse artikelen die u dagelijks nodig heeft.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Onze one way vision folie zorgt voor de gewenste privacy

One-way-vision folie is een van de raamfolies die wij aanbieden op onze website. Deze folie is zo gemaakt dat je alleen vanuit één kant doorheen kan kijken. Deze folie is gemaakt van printbaar, geperforeerd zelfklevend vinyl. Op dit materiaal kunt u elk gewenst ontwerp printen. De folie wordt aangebracht op het raam, zo zien de mensen aan de buitenkant alleen de print. Houd er rekening mee dat deze folie een andere behandeling nodig heeft dan andere standaard folies, zoals bijvoorbeeld interieurfolie. U kunt eventueel ook kiezen voor zelfklevende vitrage voor op ramen.

Bel ons voor meer informatie

Heeft u vragen over het bestellen van de juiste folie? Onze medewerkers helpen u graag met informeren en adviseren over het aanschaffen van de juiste one way vision-folie. Bel ons dan gerust! U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 30 – 303 99 00 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan ons kantoor in Utrecht, hiervoor kunt u een afspraak maken door contact op te nemen.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux