Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Veilish raamfolie

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

Onze Veilish raamfolie is een zelfklevende, pvc-vrije folie geschikt voor glas en acrylaat. Deze raamfolie is geschikt voor decoratief binnen gebruik. Daarnaast zorgt deze raamfolie voor een luxe uitstraling, zonder het verlies van doorzicht naar buiten. Naast de Veilisch raamfolie biedt Pixia uit Utrecht nog meer producten aan geschikt voor grootformaat media, waaronder ook lamineer- en interieurfolies.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Creëer privacy door gebruik te maken van Veilish raamfolie

De Veilish raamfolie is een fijn zelfklevende vitrage, waardoor het raam een luxe uitstraling krijgt. Op deze folie kunt u een ontwerp drukken. Daarnaast is de belijming op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat deze folie een milieuvriendelijk alternatief is. Naast deze raamfolie kunt u ook bij ons terecht voor one way vision folie. Deze folie is een goed alternatief.

Plaats snel een bestelling!

Meld u aan voor Pixia insider en bestel onze Veilish raamfolie. Wilt u graag meer informatie over deze zelfklevende vitrage? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactenformulier in te vullen, te bellen naar  +31 (0) 30 – 303 99 00 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoek te plannen naar ons kantoor in Utrecht. Hiervoor dient u eerst een afspraak te maken.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux