Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Wallcovering - Behang

De leverancier van wallcovering

Pixia is de leverancier in onder meer wallcovering. Ons bedrijf is gespecialiseerd in grootformaat printmedia, lamineer- en Interieurfolies. Wij leggen onze focus op deze afzetmarkt. Deze omvat onder meer printbedrijven en plakspecialisten. Als leverancier leveren wij diverse soorten en merken wallcovering. Daarnaast zorgen wij bij de productkeuze dat wij waar mogelijk gaan voor materialen en middelen die zo vriendelijk mogelijk zijn voor het milieu.

Wij zijn dé leverancier als het gaat om wallcovering

Als leverancier leveren wij diverse producten, waaronder wallcovering. In ons assortiment aan printmedia vindt u onder meer vliesbehang. Op dit behang is het mogelijk om elk ontwerp te printen. Daarnaast bieden wij verschillende merken en soorten aan. Zo kunt u voor elke ontwerpklus op onze website terecht. Hier vindt u onder meer hoogwaardige producten van de merken DESARDI, Dreamscape en HP wallpaper. Naast dit behang kunt u bij ons terecht voor zelfklevend vinyl voor op de muur. De specialisten van ons bedrijf, gelegen in Utrecht, staan u graag te woord en voorzien u van informatie en passend advies.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten als leverancier voor onder meer wallcovering? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen or door te bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Naast deze diensten ontwikkelen wij ook handige digitale tools zodat het bestellen en herbestellen van onze items u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Ontdek wat ons bedrijf uit Utrecht voor u kan betekenen.

opaque-blockout

DreamScape SUEDE 457g

Type ll behang

PP3881-1372/22.9
Behang

Behang

L (m) 22.86 B (mm) 1372
opaque-blockout

DreamScape TERRALON 315g

Type 2 behang

PP3882-1372/22.9
Behang

Behang

L (m) 22.86 B (mm) 1372
Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux