Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Zelfklevend vinyl voor de muur

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

In het innovatieve assortiment van Pixia vindt u zelfklevend vinyl geschikt voor gebruik op een muur. Ons bedrijf gelegen in Utrecht is gespecialiseerd in het leveren van artikelen geschikt voor de afzetmarkt, waar printbedrijven en plakspecialisten werkzaam zijn. Op onze website vindt u een grote selectie van milieuvriendelijke producten. Ontdek ons ruime aanbod.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Ons bedrijf levert zelfklevend vinyl voor onder meer de muur

Zelfklevend vinyl voor de muur bestaat uit een zelfklevende folie van pvc. Op deze folie is een lijmlaag aangebracht. Dit vinyl kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Zo is het bijvoorbeeld ideaal om onder meer stickers van te maken. Naast dit zelfklevende vinyl bieden wij meer producten aan die toepasbaar zijn op een muur. Zo zijn wij ook actief als leverancier van renovatiefolie. Dit product wordt gebruikt om onder meer muren, maar ook andere oppervlakken of objecten te voorzien van een luxe uitstraling.

Bekijk ons gehele assortiment en bestel de beste producten

Maak uw bestelling compleet en bestel ook zelfklevend vinyl geschikt voor de muur. Twijfelt u nog? Doe gerust wat inspiratie op hoe dit product gebruikt kan worden. Heeft u vragen over ons uitgebreide aanbod? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te e-mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00. U kunt ook op afspraak langskomen bij onze vestiging in Utrecht.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux