Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Leverancier van renovatiefolie

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

Pixia uit Utrecht is dé leverancier als het gaat om renovatiefolie, ook wel interieurfolie genoemd. Naast deze folie vindt u op onze website nog meer producten geschikt voor printbedrijven en plakspecialisten. Renovatieolie kan worden gebruikt om bestaande objecten te voorzien van een luxe uitstraling. Deze folie is te toepasbaar op muren, keukens en nog meer.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Als leverancier bieden wij een ruim assortiment aan renovatiefolie aan

In ons assortiment vindt u onder andere renovatiefolie van Bodaq en interieurfolie van LG. Bij deze twee merken kiest u voor de folie van de beste kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de interieurfolie van LG. Deze folie is economisch, goed voor het milieu en daarnaast fijn te verwerken. De folies die wij aanbieden hebben een natuurlijke look en feel. Daarnaast zijn ze vochtbestendig. Als leverancier kunt u naast renovatiefolie ook bij ons terecht voor hoogwaardig lamineerfolie.

Win advies in over ons ruime assortiment

Naast onze diensten als leverancier voor onder meer renovatiefolie, geven onze professionals ook advies en informatie over al onze producten. Het is mogelijk om een afspraak te maken om een bezoek te brengen aan ons kantoor in Utrecht om kennis te maken met onze producten. Daarnaast bieden wij ook masterclasses aan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier invullen, bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00 of een e-mail sturen naar [email protected]. Bekijk ook onze diensten als leverancier van wallcovering.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux