Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Zelfklevende Vitrage

Op onze website vindt u zelfklevende vitrage van het merk Veilish. Deze folie is uitermate geschikt voor het beplakken van glas en acrylaat. Daarnaast is deze raamfolie pvc-vrij. Bij Pixia in Utrecht vindt u niet alleen zelfklevende vitrage van het merk Veilish, maar ook andere producten geschikt voor de afzetmarkt van printbedrijven en plakspecialisten. U vindt in onze webshop een uitgebreid, innovatief assortiment aan producten die het milieu zoveel mogelijk besparen.

Met de zelfklevende vitrage van Veilish creëert u een luxe uitstraling

De raamfolie van Veilish is een zelfklevende vitrage. Deze folie is beprintbaar en makkelijk te verwijderen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de ruimte meer sfeer en een luxe uitstraling krijgt. Daarnaast is deze folie een milieuvriendelijke oplossing. De folie van Veilish heeft een belijming op waterbasis, hierdoor is het makkelijk te verwijderen. In onze webshop vindt u deze signfolie in verschillende kleuren, hier kunt u ook alle specificaties lezen. Wilt u ervaren hoe deze vitrage kan worden toegepast? Doe eerst wat inspiratie op!

Log in en bekijk ons gehele aanbod

Onze prijzen van onder meer onze interieurfolies worden zichtbaar nadat u inlogt op onze website. Maak hiervoor zeker een account aan om te profiteren van diverse voordelen. Heeft u vragen over de zelfklevende vitrage van Veilish? Onze medewerkers uit Utrecht geven u graag een passend advies. Neem daarvoor contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux