Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Zelfklevende pvc

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

Pixia uit Utrecht biedt verschillende zelfklevende producten aan gemaakt van pvc. In ons assortiment vindt u artikelen geschikt voor grootformaat printmedia, lamineer- en interieurfolies. Naast het aanbieden van materialen voor onder meer uw printbedrijf, zorgen onze professionals ook voor passend advies bij het aanschaffen van bijvoorbeeld zelfklevende pvc.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Wij bieden ook zelfklevende producten aan gemaakt van pvc

Pvc is een kunststof wat erg flexibel is. Dit zorgt ervoor dat het ideaal is om te gebruiken voor reclame van verschillende campagnes. Daarnaast is het ook makkelijk te bedrukken. Het gebruik van zelfklevende pvc zorgt ervoor dat deze geschikt is voor binnen- en buitengebruik, daarnaast is dit materiaal ook duurzaam. Wij bieden diverse producten aan met een zelfklevende werking, waaronder vinyl en etched glass folie.

Bezoek onze website en plaats een bestelling

Maak gebruik van ons ruime assortiment en bestel onze zelfklevende producten gemaakt van pvc online of kom op afspraak langs bij onze vestiging in Utrecht. Door een account te maken kunt u onze prijzen inzien en profiteert u van diverse voordelen, waaronder ook kostenbesparing. Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, door te bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Bekijk ook ons assortiment aan producten geschikt voor wallcovering.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux