Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

acoustics

Zoekt u naar een leverancier van akoestische panelen en ander akoestisch plaatmateriaal voor wanden en plafonds? Pixia uit Utrecht voorziet u van akoetisch plaatmateriaal en akoestische panelen van hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment in onze webshop en ontdek de verschillende producten die wij met veel beleid en aandacht hebben ontwikkeld voor het best mogelijke resultaat. Pixia is naast leverancier van akoestische panelen en akoestisch plaatmateriaal ook leverancier van magneetmedia, interieurfolies, signfolies, lamineerfolies en printmedia.

Verbeter de akoestiek in een ruimte dankzij onze akoestische panelen

Schakel ons in als uw leverancier voor akoestische panelen en ander akoestisch plaatmateriaal. Verbeter de akoestiek van uw ruimte met de duurzaam akoestisch plaatmateriaal voor wanden en plafonds en akoestische panelen. De panelen absorberen het geluid optimaal. Dit zorgt voor het tegengaan van storende reflecties, de regulatie van nagalmtijd en het voorkomen van flutterecho’s. De akoestische panelen van Pixia zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en ontwikkeld zonder chemische bindmiddelen of toeslagstoffen. Als leverancier van akoestische panelen en akoestisch plaatmateriaal, adviseren wij u graag over de verschillende producten uit ons assortiment.

Een ruime keuze aan akoestische panelen en plaatmateriaal

U kiest uit 27 basiskleuren en uit vier praktische en duurzame designs. Ga bijvoorbeeld voor een rustige ruimte dankzij akoestisch plaatmateriaal in serene kleuren, of kies juist voor een opvallende uitstraling door platen of panelen te kiezen in uw lievelingskleur zoals rood, blauw, groen, oranje en meer. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een hout-, beton- of marmerlook. Pixia voorziet u altijd van de beste oplossing tegen een scherpe prijs. Ontdek het volledige assortiment online, waaronder hoogwaardige wallpaper van HP voor een zeer scherpe afdruk van uw afbeelding.

Bestel uw favoriete producten tegen scherpe prijzen

Bestel akoestische panelen van wol of akoestisch plaatmateriaal voor wanden en plafonds bij de leverancier met oog voor de beste kwaliteit. Naast producten voor de verbetering van akoestiek, bestelt u bij ons nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan signfolie en behangbare wallcovering. Ontdek het volledige assortiment aan folies en producten via onze online groothandel uit Utrecht. Heeft u een vraag over onze producten of wilt u meer informatie ontvangen over het leveringsproces? Wij voorzien u graag van professioneel advies. Neem contact met ons op zodat wij u gericht kunnen helpen. Bel naar +31 (0) 30 – 303 99 00 of maak gebruik van het contactformulier. U kunt ons ook bereiken via info@pixia.nl.

Acoustics

PX Acoustic panels

Akoestische plaat voor wand en plafond

PA10901
Acoustics

Acoustic cancelling

Acoustics

PX Acoustic Wool – Roll 10mm

Akoestisch wol voor wand en plafond

PA-21020-1200/40

L (m) 40 B (mm)
Acoustics

PX Acoustic Wool – Roll 25mm

Akoestisch wol voor wand en plafond

PA-22520-1300/20

L (m) 20 B (mm)
Acoustics

PX Acoustic Wool – Square Panel 20mm

Akoestisch wol voor wand en plafond

PA-22020-1200/1.2

L (m) 1.2 B (mm)
Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux