Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

R-tape applicatietape

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

De r-tape applicatietape is geschikt om onder meer een stickers of een geprinte applicatie over zetten. Bij Pixia, gelegen in Utrecht, bieden wij u diverse soorten applicatiepapier aan. De applicatietape genaamd r-tape is geschikt voor kleine tot middelgrote formaten en is uitermate geschikt voor fijne lijnen in graphics of glasolie.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

In ons assortiment vindt u onder meer r-tape applicatietape

In ons assortiment aan signfolie vindt u diverse artikelen die u een helpende hand bieden bij het installeren van folie, waaronder de applicatietape r-tape. Deze tape heeft een goede vlakligging en heeft een lijmlaag op rubberbasis. Deze laag zorgt ervoor dat deze tape ook hecht aan het rugpapier. Zo voorkomt u dat hoeken gaan omkrullen. Bekijk ook ons aanbod in renovatiefolies en anti-graffiti lamineerfolies.

Meld u aan voor Pixia insider

Wilt u profiteren van verschillende voordelen als afnemer bij Pixia uit Utrecht? Meld u dan aan voor Pixia Insider. Zo kunt u inspiratie opdoen, onze evenementen bijwonen en bij het bestellen van onze producten kosten besparen. Daarnaast geven onze medewerkers u graag advies en informatie over de artikelen die wij aanbieden in onze webshop, waaronder de r-tape applicatietape. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via +31 (0) 30 – 303 99 00 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux