Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Maak kennis met’Leaf Collection’

Inspireer, creëer en connect

Pixia

Wat maakt duurzaam écht duurzaam? In de ecologie is het een eigenschap van biologische systemen die voor onbepaalde tijd divers en productief blijven zoals de natuur het heeft bedoeld. De huidige noodzaak voor het bewaken van deze systemen is vastgelegd in de ‘Sustainable Development Goals’ van de Verenigde Naties. Méér dan 178 landen ondersteunen de 17 doelstellingen voor een schonere aarde en betere leefomstandigheden voor ieder mens. Dat deze omslag niet meer zo vrijblijvend is, blijkt uit de toenemende wettelijke reguleringen binnen elke doelstelling.

Pixia en haar partners nemen graag een voorsprong binnen de richtlijnen van deze ‘goals’. Vooral doelstelling 12 van deze overeenkomst (SDG 12) speelt een belangrijke rol in de verantwoording voor het produceren en consumeren van duurzame producten. Met de Leaf Collection zet Pixia de toon als natuurlijk voorbeeld bij het distribueren van verantwoorde media binnen de print- en signbranche.

Op 26 mei 2021 werd u een online kennissessie aangeboden door Pixia i.s.m. Sign+ Magazine. Het thema ‘Duurzaam omschakelen met verwisselbare media’ zal u mogelijk aanspreken en op z’n minst inzicht geven over verantwoord innoveren. Een thema dat beslist vaker gaat meewegen in de overwegingen en beslissingen van uw klanten. Oplossingen worden gevonden in de kennis en intenties van verschillende platformen. Daarom hebben ook verwerkers van de media, zoals Probo (René de Heij) en VAN AS drukkerij (Wouter van As) bijgedragen aan deze sessie. Het uur durende evenement is hier te bekijken.

Naast een breed assortiment innovatieve producten, levert Pixia nog ‘ouderwetse’ service in een nieuw jasje. Snel antwoorden en schakelen in een digitale omgeving is bij hen een vruchtbare bodem voor een betrouwbare en langdurige relatie.

Ga naar de shop om de producten te zien: Leaf Collection

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux