Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Folie van Control-Vision met one-way-vision

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

Wilt u van het merk Control-Vision geperforeerde folie met one-way-vision bestellen? Ontdek het assortiment van Pixia uit Utrecht en bestel innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Control-Vision Performance 40 is een 180 micron dikke, witte polymere gaatjesfolie met een verwijderbare heldere belijming op solventbasis. Het materiaal is voor 40% geperforeerd met gaatjes ter grootte van 1.5 millimeter. De lijmlaagzijde is zwart zodat, wanneer de folie aan de buitenkant is aangebracht, er nog zicht is van binnen naar buiten.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Folie van Control-Vision met one-way-vision voor langdurige promoties

Deze one-way-vision-folie van onze leverancierspartner Control-Vision is uiterst geschikt voor langdurige promoties op glas en andere transparante substraten waar enig doorzicht nog gewenst is. De mate van perforatie en de grootte van de gaatjes zijn, naast het doorzicht, tevens bepalend voor de kleurkracht van een print. Deze variant van gaatjesfolie is toepasbaar op de buitenzijde van glas van gebouwen en winkels, maar ook op voertuigen vanwege de one-way-vision. Ook voor op lichtbakken of op displays bieden we een hoogwaardig assortiment aan backlit folie aan.

Verwerkingsinstructies

Breng de folie van Control-Vision met one-way-vision droog aan bij een temperatuur van minimaal +4ºC. Met een universeel rugpapier is het materiaal geschikt voor gebruik op de meest voorkomende grootformaat printers met eco-solvent,- solvent-, latex-, en uv-drogende inkten. Let op: uitsluitend aan de buitenzijde te monteren. Vraag een testrol of een sample aan van dit product om de kwaliteit te ervaren. 

Plaats uw bestelling via onze online groothandel

Bestel vandaag nog folie met one-way-vision van leverancier Control-Vision. Creëer een account en geniet van een gebruiksvriendelijke en innovatieve bestelomgeving. Onze verwachtingen zijn dat dit product meer dan drie jaar meegaat na aanbrengen. Heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling of over ons assortiment? Neem contact op met onze locatie in Utrecht zodat wij u gericht verder kunnen helpen. E-mail naar [email protected] of bel naar +31 (0) 30 – 303 99 00.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux