Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Zelfklevende magneetfolie

Innovatieve producten
Duurzame materialen
A-merken

Zelfklevende magneetfolie wordt veelal gebruikt bij printbedrijven en plakspecialisten. Pixia, gevestigd in Utrecht, is dé distributeur als het gaat om grootformaat printmedia, lamineer- en interieurfolies. In deze branche bieden wij u diverse soorten folies aan, waaronder zelfklevende magneetfolie. Onze magneetfolie is zelfklevend. In onze webshop vindt u een divers aanbod aan varianten en merken. Deze zelfklevend magneetfolie kunt u onder meer gebruiken om magneetstickers of magneetplaten te maken.

Benieuwd wat we nog meer hebben?

Onze zelfklevende magneetfolie is voor elke campagne effectief

Deze zelfklevende magneetfolie kunt u voor verschillende doeleinde gebruiken met als toepassing magneetmedia. Een magneetplaat of sticker is ideaal te gebruiken voor een reclame op de auto. Daar wordt deze folie ook het meest voor gebruikt. Daarnaast is deze folie flexibiel en is het eenvoudig te knippen of te snijden. De magneetfolie kunt u op diverse ondergronden gebruiken, bijvoorbeeld auto’s, ijzeren kasten, koelkast en meer. Als u een bestelling plaatst van een netto orderbedrag van €350,- euro, leveren wij uw bestelling zonder bijkomende leveringskosten.

Win advies in over onze producten alvorens u bestelt

Onze specialisten uit Utrecht geven u graag advies over zelfklevend magneetfolie, maar ook over onze andere producten, waaronder onze signfolie of viziprint van Drytac. Hierin nemen wij uw wensen, maar ook alle specificaties die nodig zijn voor uw campagne. Neem voor het plaatsen van uw bestelling contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te e-mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 (0) 30 – 303 99 00. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen over onze diensten en producten.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux