Voor de beste PIXIA ervaring draai je telefoon of bekijk op tablet of desktop.

Over ons

"Gehecht aan innovatie"

Pixia is sinds 2010 een distributeur van grootformaat printmedia, lamineer- en interieurfolies. De afzetmarkt omvat printbedrijven en plakspecialisten in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het team bestaat uit zeer betrokken professionals die de uitdagingen van klanten kennen en ze hierbij kunnen adviseren.

Afnemers van Pixia hebben toegang tot een innovatief assortiment aan producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden en daarmee een voorsprong nemen op de concurrentie. Daarnaast kan Pixia direct voor klanten een kostenbesparing realiseren op dagelijkse producten.

Door een hoge mate van kennis in het bedrijf en korte lijnen met de leveranciers is Pixia flexibel in projectmatige of custom-made producten.

Onze missie

Bij Pixia streven we naar langdurige relaties. Met onze klanten, maar ook richting leveranciers en medewerkers. Want alleen als we de persoon aan de andere kant goed kennen, kunnen we optimaal adviseren en samenwerken.

Opgeteld beschikt Pixia over meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van Media. Dat betekent dat  we snel kunnen schakelen en u op 90% van uw vragen bij ons direct antwoord krijgt.

In onze productkeuze ligt de focus ook op de lange termijn, en kiezen we -waar mogelijk- voor materialen en middelen die het milieu zoveel mogelijk sparen. We geloven dat ons uitgangspunt, de persoonlijke benadering, uiteindelijk leidt tot een stevige financiële basis, waarmee we een betrouwbare en langdurige partner, werkgever en klant kunnen zijn.

De visie

Pixia wil niet zozeer de grootste, maar wel de beste zijn in haar vakgebieden. We bezoeken alle internationale vakbeurzen en blijven zo continue op de hoogte van de allernieuwste trends en materialen.

We ontwikkelen digitale tools om het zakendoen voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, bijvoorbeeld door middel van online bestellen. Daarnaast willen we op het gebied van service een voorbeeldbedrijf zijn waar de klant zich nog echt koning waant.

Gezien de huidige groei vormt uitbreiding naar andere landen binnen West-Europa een reële mogelijkheid.

Meer weten over ons?

Kom gerust eens kennismaken in Utrecht of wij komen bij u langs.

Contact afbeelding

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnspireerd? Bekijk onze projecten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux